Martin Ødegaard er så godt som klar for Real Madrid, og det skal allerede være klart at han får drakt nummer 16. Da er det nok ganske så sannsynlig at vi vil se en ytterligere økning i salget av Real Madrid-drakter også her i Norge.

Eivind Aarre blogger om fotballdrakter.

Og at 16 Odegaard vil bli et populært tall og navn å ha på ryggen for unge spillere som ser opp til sitt ganske så unge idol.I fjor var ikke Ødegaard like het, skal vi tro topp 20-listen fra den norske nettbutikken til Unisport. Det var VM, og Neymar var populær både på Brasil— og Barcelona-draktene.

Tyskland er kun representert med to spillere på listen, men både Mesut Özil og Marco Reus har nok også fått navnet sitt på Arsenal- og Borussia Dortmund-drakter i løpet av 2014. Ellers er det et ganske tydelig trekk at Lionel Messis popularitet er litt på vei ned. Kun 4. plass må være uvant for ham.

Liverpool er klubben med fleste spillere på listen, med seks (siden de fleste av Suarez-draktene var Liverpool-drakter). Manchester United og Real Madrid er begge representert med fire spillere

Topp 20:

1. Neymar JR

2. Cristiano Ronaldo

3. Angel Di Maria

Cristiano Ronaldo er nr. 2 på listen for 2014. Foto: Scanpix

4. Lionel Messi

5. Alexis Sanchez

6. Steven Gerrard

7. Luis Suarez

8. Mario Balotelli

9. Zlatan Ibrahimovic

10. Eden Hazard

11. Robin Van Persie

12. Mesut Özil

13. James Rodriguez

14. Wayne Rooney

15. Marco Reus

16. Daniel Sturridge

17. Radamel Falcao

18. Gareth Bale

19. Philippe Coutinho

20. Raheem Sterling

Hva synes du om listen?

LES OGSÅ: