Australia 91-92. Ser ut som den kommer rett fra bushen uten noen form for sensur. Et grufullt syn og det er ikke rart at folk fra Australia stort sett holder på med kenguruoppdrett fremfor fotball når man ser hva man kan risikere å ha på seg om man skulle bli en av de 11 beste..., skriver Børge Enge.
- Jorge Campos egendesignede keeperdrakter for Mexico på 90-tallet. Alt for mye farger og mønster, skriver Ole Jørgen Barmen fra Ålgård.
Napolis bortedrakt denne sesongen. - Jeg skal ikke nødvendigvis påstå at den matcher våre venner fra Colorado med frynsene, men Napoli sine drakter mot Arsenal i Mesterligaen var vel ikke noen vinnere :-) skriver Martin Ribsskog.
Tar med disse til slutt for egen regning: Colorado Caribous fra 1978.
Brokkoli-drakten til spanske La Hoya Lorca denne sesongen.

Responsen har ikke akkurat vært overveldende, men noen av Draktbloggens lesere har tatt seg tid til å komme med forslag til tidenes styggeste drakt. Jeg takker til dem som har bidratt til nå. Draktene ser du i bildegalleriet øverst.

Har du ikke bidratt til nå? Jeg setter strek ca. 20. oktober. Skriv navnet ditt, alder, hvor du er fra og hvorfor akkurat denne drakten er så stygg.

Jeg kom på tanken om stygge drakter da jeg kom over brokkoli-drakten til spanske La Hoya Lorca fra denne sesongen (se siste bilde i bildegalleriet over). Tidligere har jeg kåret drakten til Colorado Caribous som tidenes styggeste .

Send meg en e-post på eivind.aarre@gmail.com , eller skriv på Twitter eller Facebook . Kommentarfeltet er også åpent under disse linjene!

SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!

LES OGSÅ: