Jeg har i lenger tid sett lekkasjer av Liverpools bortedrakt, men tenkt at dette aldri kan være den ekte drakten. Så ekstremt dumme kan ikke draktleverandøren Warrior være, tenkte jeg, som i fullt alvor lar spillerne bruke drakter som ikke er verdige en stor og fin klubb som Liverpool Football Club.

Tanken med å ha hvite drakter og svarte bukser er god — det er akkurat det supporterne forbinder med en Liverpool-bortedrakt. Der stopper imidlertid også det positive. De røde stripene nedover drakten og den røde kragen kan godtas, men så kommer vi til det som gjør at alt og alle nå latterliggjør Liverpool: Lusekofte-mønsteret foran på drakten og på buksene.

Ifølge Liverpools nettside skal dette være en tolkning av diamantmønsteret i bortedrakten fra 1989 til 1991. Dette ser uansett helt forferdelig ut. Mine første tanker gikk tilbake til designprogrammet til Lillehammer-OL i 1994, og hva har noe slikt å gjøre på en Liverpool-drakt?

Når det i tillegg ryktes - og jeg frykter det er sant - at med mye av de samme mønstrene - kan jeg konkludere med at Warrior kjører safe og glimrende på Liverpools førstedrakter, mens andre- og tredjedraktene til nå har stått til stryk. Hva et så ferskt merke håper å oppnå med drakter med tribalmønstre og diamantmønstre i grelle fargekombinasjoner kan jeg ikke begripe. For meg virker det som Warrior ser på andre- og tredjedraktene som designernes søppelkasse.

— Nå er Aarre surmaget og konservativ igjen, sier du kanskje nå.

Men tirsdag kveld tok det i hvert fall fyr på sosiale medier da drakten ble bekreftet. Blant dem som ikke kunne fatte at dette var sant, var Stewart Scott-Curran, tidligere sjefsdesigner på Nike, og John Devlin, blogger og forfatter av referansebøkene . Han skrev at han rett og slett var forbannet etter å ha sett draktene.

Den følelsen deler han med mange Liverpool-supportere i dag.

Som en Liverpool-supporter skrev på Twitter tirsdag kveld: Etter å ha sett bortedrakten, kan en ikke klandre Luis Suarez for å ønske seg vekk fra Liverpool.