Særlig på baksiden kan en se at det er en del teknologiske nyvinninger.
Detalj fra froten av drakten.
Nederlands drakt er ren og fin. Kan nesten ikke gjøres bedre!

OBS: I BILDEGALLERIET KAN DU OGSÅ SE NEDERLANDS NYE DRAKT!

Mens Nike og Adidas har fått den største oppmerksomheten for innovasjoner på draktfronten de siste årene, er det godt å se at også Puma rører på seg igjen.

Den nye Italia-drakten er et godt eksempel. Den er både fin å se på og fullstappet av teknologiske løsninger som skal få spillerne til å prestere bedre. Og som er å vente når det gjelder Italia er drakten svært tettsittende. Har du nok penger, kan du også punge ut for en versjon av drakten lik den spillerne her. Men den vil nok koste deg godt over 1000 kroner for kun overdelen.

På bildene over kan du blant annet se noen bånd i stoffet. Disse skal ifølge Puma bidra til en mikro-massasje (!) av musklene. Om det vil bidra til et godt VM for Gli Azzurri, får tiden vise.

Jeg likte ikke den forrige Italia-drakten, men denne synes jeg er veldig fin. Jeg synes også det er veldig bra at de hvite buksene beholdes — selv om Fifas regler for å unngå fargekollisjoner under VM kan skape problemer, og tvinge Italia til å spille i helblått.

Dette VM-sluttspillet blir fullt av fine drakter, og Nederland kommer også i en utgave som er ren og fin.

I forbindelse med 125-års-jubileet til Nederlands fotballforbund, er logoen endret til å få et mer retro-preg, og i tillegg til at all unødvendig staffasje er tatt bort, skal til og med tallene på draktene være inspirert av de som ble brukt i gullalderen på 70-tallet.

Tommel opp!

HVA SYNES DU? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!

LES OGSÅ: