Diego Contento, fra venstre, Bastian Schweinsteiger og Javi Martinez viser fram den nye andredrakten - sammen med tilhørende jakke og lue.
Ivrige Bayern-fans kan altså også kjøpe luen og jakken.
Bayerns flotte Mesterligadrakt. De tre tonene av blå representerer de tre trofeene fra 12/13-sesongen.

Jeg har tidligere i høst skrytt av Bayern Münchens førstedrakt denne sesongen , og nå som klubben har presentert både andre— og tredjedraktene, er det ikke annet å gjøre enn å kåre den tyske giganten til den store draktvinneren i Europa denne sesongen.

Kanskje ikke så rart, siden klubben jo har Adidas inne på eiersiden, og alltid har blitt brukt som utstillingsvindu for det siste Adidas har å komme med.

Jeg har særlig festet meg med andredrakten - der røttene fra Bayern kommer klart til syne. For uinnvidde kan de brune buksene virke litt malplassert, men de skal altså imitere lederhosen, festantrekk nr. 1 i Bayern. Det er heller ikke tilfeldig at drakten ble lansert i god tid til Oktoberfest - den virkelig store festen i München hvert år.

Når det i tillegg er mulig å kjøpe både tilhørende lue og jakke, viser det at også tyskere har humor på dette feltet.

Heldigvis har Adidas ikke valgt å prøve å imitere lederhosen slik at de skulle være en del også av trøyen. Trøyen er beholdt hvit og fin, med grønne og brune detaljer. Rutemønsteret fra klubblogoen finnes også i stoffet.

Når tredjedrakten - eller Mesterliga-drakten som Bayern liker å kalle den - er en blå variant med tre toner av blått for å minnes de tre trofeene fra forrige sesong, har Bayern altså en flott trio av drakter som virkelig viser hvem klubben er.

Jeg ser for meg at særlig buksene til andredrakten kommer til å selge bedre enn bukser til fotballdrakter vanligvis gjør...

ENIG ELLER UENIG? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!

LES OGSÅ: