Det har vært noen turbulente år for Umbro, som ble kjøpt opp og deretter solgt av Nike. På veien tok Nike med seg kontraktene til både England og Manchester City, og under nye eiere forsøker Umbro nå å igjen å bli et merke å regne med innen toppfotballen på europeisk nivå.

everton2.jpg

(Ja, jeg vet at Norge spiller i Umbro og at mange norske klubblag også har de doble diamantene. Men her snakker jeg om Premier League eller Mesterliga som målestokk)Everton er den første toppklubben som er tilbake i Umbro etter noen års pause. Klubbens forrige trofé — FA-cupen i 1995 - ble vunnet i Umbro, og de blå håper at den nye, tradisjonsrike drakten skal vi hell og lykke igjen.

Drakten er inspirert av den som ble brukt da Everton vant Barcelona-cupen i 1924, og jeg synes den er både moderne og klassisk på en gang. Det føles helt riktig å se Umbro-merket tilbake på Everton-drakten, i hvert fall.

west-ham-united-2014-2015-adidas-away-football-shirt-kit-a.jpg

Jeg tar meg også tid til en liten sving innom min favoritt draktmessig i Premier League forrige sesong — West Ham. Andredrakten for 2014/15 er lansert, og den er helt som ventet nydelig. Jeg er litt spent på om det kommer en ny førstedrakt - for den som ble brukt i 13/14 var egentlig solid nok til å vare i to sesonger.

HVA SYNES DU? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!