Italias bortedrakt. (Foto: Todo Sobre Camisetas)
Sveits. (Foto: Todo Sobre Camisetas)
Uruguay - OBS - i skrivende stund er ikke Uruguay klar for VM, de skal ut i playoff mot Jordan. (Foto: Todo Sobre Camisetas)
Chile. (Foto: Todo Sobre Camisetas)
Elfenbenskysten. (Foto: Todo Sobre Camisetas)
Ghana. (Foto: Todo Sobre Camisetas)
Kamerun. (Foto: Todo Sobre Camisetas)

November og desember er de store månedene for lansering av nye landslagsdrakter, og mens vi venter på offisiell beskjed, er det mulig å finne troverdige lekkasjer på nettet. Det er særlig nettsiden Todo Sobre Camisetas som utmerker seg med lekkasjer som viser seg å stemme. (At dette er lekkasjer er også grunnen til at det er vannmerker på bildene)

Brasil-lekkasjen er fra Globo Esporte, og virker ganske så troverdig. Særlig siden det er nærbilder av detaljene på drakten. Konklusjonen min om drakten er at Nike nok en gang har valgt en ren og fin Brasil-drakt. De ser kanskje for seg de ikoniske bildene når VM-trofeet løftes med spillere i disse draktene. Det ville rett og slett vært vakkert! Kragen virker også behagelig og funksjonell for spillerne, og det har jo noe å si når VM-gullet skal sikres.

En rekke Puma-drakter til VM har også lekket. Der er det ganske blandet drops. Italias bortedrakt er ganske så stilig, og inntrykket heves av de tynne stripene. Uruguay, Sveits, Elfenbenskysten og Chiles drakter er uten de store overraskelsene.

De som etter min mening peker seg ut negativt er Ghana og Kamerun. Ghana på grunn av detaljene på kragen/skulderen — Kamerun på grunn av de grelle mønsteret i stoffet. Begge får meg til å tenke på de mørkeste delene av 90-tallet - og det er ingen kompliment!

SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!

LES OGSÅ: