Svært lite logoer på fronten til å være en moderne klubbdrakt.

Etter ferie og en pause på grunn av overgang til nytt rigg, er det på tide å blogge om fotballdrakter igjen. Denne gang vil jeg skrive om en drakt som har blitt veldig fin og spesiell — på grunn av en krangel om penger og leveranser.

Som jeg har omtalt på bloggen tidligere, var Roma så misfornøyd med kvaliteten og leveransene fra Kappa, at klubben i vinter valgte å si opp avtalen med den italienske leverandøren. Roma valgte i stedet å skrive en avtale for ti år med Nike, men den starter først høsten 2014. Så i den kommende sesongen vil Roma spille med drakter uten logo fra noen leverandør. Uansett hvem som har laget den, så har vedkommende laget en ren, fin og klassisk drakt som det virkelig oser Roma av.

Det kan jo være at det kommer en hovedsponsor på drakten før sesongen begynner, men selv med en sponsorlogo i front vil dette være en drakt som vil bli svært populær blant supporterne. Ikke minst i Italia, ett av landene der leverandørenes logo ble et fast innslag på draktene først på 80-tallet. Selv da Italia vant VM i 1982 i Le Coq Sportif-drakter, var det uten leverandørens logo på drakten.

Så hva synes du om denne Roma-drakten? Si din mening i kommentarfeltet under!