Fotball , 24. juni 2007 TippeligaenLillestrøm - Start 1-0Geir Ludvig Fevang , Start treffes har av Heinz Müller , Lillestrøm og går i bakkenFoto: Anders Hoven , Digitalsport Foto: Anders Hoven, Digitalsport

– Det føles veldig bra. Ofte er det slik når man har vært ute lenge at teknikken forsvinner. Men dette er faktisk en av de tingene jeg ikke ser ut til å ha mistet, sier Fevang til Fædrelandsvennen før kveldens come­back mot Boavista.

24. juni i fjor fikk han kneet til Heinz Müller i ansiktet etter å ha jaget en ball.

Start-spilleren deiset i bakken og endte på sykehus med flere brudd i ansiktet. Lenge fryktet man at 27-åringen aldri ville komme på banen igjen.

Men sent i kveld norsk tid skjer det. Fevang starter på benken, men er friskmeldt og lovet spille­tid når Start spiller sin tredje og siste kamp i Copa Peregrino.

– Det er jo alltid litt annerledes med kamp sammenlignet med trening, så det blir spennen­de, sier han.

Lagkamerater Fædrelandsvennen har snakket med er imponert over Fevangs kamp om å komme tilbake, og ambisjonene er ikke senket.

– Jeg håper å komme tilbake slik jeg var før skaden. Målet er å konkurrere på samme nivå som de andre i stallen. Det hadde dessuten vært deilig om jeg kunne vært skadefri lenge, slik at jeg endelig kan få vist publikum på Sørlandet hva jeg egentlig er god for, sier Fevang.

Les alt om Fevang-Müller-saken i linkene til høyre!