Fotball , 24. juni 2007 TippeligaenLillestrøm - Start 1-0Geir Ludvig Fevang , Start treffes har av Heinz Müller , Lillestrøm og går i bakkenFoto: Anders Hoven , Digitalsport Foto: Anders Hoven, Digitalsport

Det har gått snaut to døgn siden det venstre kneet til Lillestrøm-keeper Heinz Müller rammet Starts Geir Ludvig Fevang voldsomt . Tyskeren satte det venstre kneet på den høyre siden av ansiktet til Fevang.

I ettertid har fokuset på episoden vært stort, og Müller sa på dagens pressekonferanse at han følte seg behandlet som om han var kriminell.

— Må tro Müller

- Jeg forstår veldig godt at det blir satt fokus på dette etter den episoden, men jeg håper presse og andre holder seg til sannheten.

— Det er bare Heinz Müller som vet om det ble gjort med vilje, og vi må tro på det han sier, at han ikke gjorde det med overlegg, sier Sigurdsson til Aftenbladet.no.

Har glemt Kippe-episoden

Selv opplevde Sigurdsson at Frode Kippe brakk kinnbeinet i en duell med islendingen i 2005. I tiden som fulgte etter oppgjøret var det mye skriverier om hendelsen, og Dagbladet brukte tittelen «Riksklysa traff igjen» over en dobbeltside to måneder etter sammenstøttet mellom Sigurdsson og Kippe. Overskriften spilte på at Sigurdsson scoret to mål mot Tromsø i en seriekamp og duellen med Kippe.

- Jeg tenker ikke på den episoden lenger nå, men det er klart at det ble litt mye da det sto på som verst. Dessverre oppstår slike situasjoner av og til i fotball. Det er en del av gamet, og det er helt naturlig at det blir satt fokus på det, sier Sigurdsson.