– Jeg klandrer ham ikke. Jeg har vært i kontakt med ham på SMS, og han er langt nede. Det stod at han gjerne ville besøke meg i dag, og at han var fryktelig lei seg. Det har vært mye med operasjon og det hele, så han kommer i morgen (tirsdag), sier Geir Ludvig Fevang, fra sykesengen, til Fædrelandsvennen sent i går kveld.

Det har gått litt over ett døgn siden det venstre kneet til Lillestrøm-keeper Heinz Müller rammet ham med voldsom kraft på høyre side av ansiktet.

BRUDD

I går kveld var det en lettet Geir Ludvig Fevang Fædrelandsvennen fikk på tråden.

Han hadde akkurat hatt en lang gåtur og ser lyst på situasjonen.

– Jeg føler meg lett og fin i kroppen, og det er ikke påvist skader verken i bryst, hode eller nakke, sier 26-åringen.

Midt på dagen i går ble han operert for brudd på kinnbeinet og beinet rundt øyehulen på høyre side av ansiktet.

– Sånn jeg tenker sjøl, så er det bra han traff der han traff. Litt lengre oppe i hodet kunne vært mye verre, sier Fevang, som ikke husker noen ting fra situasjonen som var på alles lepper i går. Han har heller ikke sett den på tv i ettertid.

VAR REDD

– Jeg blir vel tvunget til å se det, men ønsker om det har jeg ikke. Jeg husker ingenting fra selve hendelsen. Det siste jeg husker er at Lillestrøm tok ledelsen. Selv om folk har sagt at jeg var bevisst kun sekunder etter smellen, husker jeg ingenting før jeg våknet opp i sykebilen. Jeg skjønte fort at det var alvorlig på dem rundt meg der, og ble redd, sier vestfoldingen, som i går kveld ennå ikke var helt sikker på omfanget av skadene.

– Jeg vet ikke når jeg kan spille fotball igjen. Jeg må vente på det legen sier. Etter en slik alvorlig hendelse tar jeg sånne ting ikke for kjapt nå, men heldigvis ser dette ut til å gå bra, sier Fevang, som i går kveld hadde besøk av kompiser på sykehuset. Om tre dager regner han med å være utskrevet fra sykehuset, forhåpentligvis på bedringens vei.

– Jeg så meg selv i speilet i stad. Det var ekkelt. Det var mye hevelser og øyet var «herjet», sier Fevang.