— Vi går gjennom alle kampene fra helgens runde i løpet av dagen, og ser om det er aktuelle saker fra kampene som skal følges opp, sier informasjonssjef i NFF Roger Solheim.

Han vil ikke uttale seg om episoden med Heinz Müller og Geir Ludvig Fevang.

— Hvis vi finner noe som skal følges opp, så er det opp til forvaltning og juss i NFF, sier Solheim .

I dag morges ble Geir Ludvig Fevang flyttet fra Akershus Universitetssykehus til Ullevaal sykehus. Kinnbeinet er brukket, og midtbanespilleren har pådratt seg en kraftig hjernerystelse. Mandag morgen har Fevang det etter forholdene bra, men er preget av hendelsen. Ifølge Starts medisinske ansvarlige, Kurt Støen.

Fevang opereres antagelig i dag for skadene han pådro seg i sammenstøtet med Müller.

Både spillere og ledere i Start har, etter å ha sett TV-bildene, reagert kraftig på hendelsen.

På klubbens hjemmesider går Start hardt til verks når de skal beskrive situasjonen.

- Fevang går ned for telling. Sandmoen dømmer utspill fra Müller! Hadde dette skjedd på åpen gate hadde det blitt politianmeldt. At Sandmoen unnlater å gi både rødt til Müller og straffe til Start, forstår vi ikke, står det å lese på IK Start.no.

Etter kampen i går mente Lillestrøms ledelse at det hele var et uhell, mens TV2 ekspert Frode Olsen mente det skulle vært rødt kort og straffe.

Tom Nordlie mente Olsens uttalelse var hårreisende og fleipet med at han ”i hvert fall ikke kan beskyldes for å ha hår i øynene”

I dagens VG går Svein Mathisen kraftig ut mot Nordlies utspill.

- Når Nordlie ler og prøver å fleipe vekk situasjonen der en spiller han selv har trent ligger hardt kvestet etter å ha mistet bevisstheten, så gjør det fysisk vondt, sier Mathisen.

Ingen i LSK vil ifølge rb.no kommentere saken.

— Det vi er mest opptatt av i LSK er at det skal gå bra med Fevang. Og når Heinz Müller sier at han ikke skadet Start-spilleren med vilje, kan ikke vi annet enn å tro på det, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til avisen.

Klubben skal forøvrig bruke tiden fremover til å verne sin tyske keeper fra alt oppstyret.