LILLESTRØM 20070624:Starts Geir Ludvig Fevang blir liggende etter en duell med Heinz Müller under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Start på Åråsen stadion søndag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Foto: Stian Lysberg Solum - Scanpix
Fotball, Tippeligaen, Viking Stadion, 24/04-2005, Viking - Lillestrøm,Hannes Sigurdsson har akkurat "knust" ansiktet til Frode Kippe som ligger på gresset og slår uskyldig ut med armene,Foto: Sigbjørn Andreas Hofsmo, Digitalsport Foto: Digitalsport
Slik så Frode Kippe ut etter sammenstøtet med Hannes Sigurdsson i 2005. Foto: Digitalsport

Grønlund måtte mandag ettermiddag konstatere at saken tas videre i NFF-systemet , og at Müller tirsdag risikerer straff av disiplinærutvalget.

— Jeg skjønner at det reageres sterkt mot dette. For to år siden var vi på andre siden av bordet, da vi var sinte på Vikings Hannes Sigurdsson for hans albue mot Frode Kippe. Nå er det vi som får sinnet rettet mot oss, sier Lillestrøms daglige leder til Aftenbladet.no.

- Ikke med vilje

Han regner ikke med at Müller vil forandre noe på forklaringen som han har gitt LSK-lederne etter situasjonen.

— Han sa at han ikke skadet ham med vilje, og det tror vi ham på, sier Grønlund.

- Ser bare én gang

Han fikk med seg det som skjedde fra tribuneplass søndag, men reagerte ikke på annet enn at Fevang ble liggende.

- Da jeg så at han fikk på seg nakkekrage, skjønte jeg at dette kunne være alvorlig. Det var først etter å ha sett situasjonen et par ganger om igjen, at jeg så det kunne være noe mer her, sier Grønlund.

— Dommeren sto bare fem-seks meter unna, og så godt det som skjedde. Han mente nok også at dette var et uhell. Og dommeren har som kjent ikke muligheten til å se situasjonen i reprise, sier Grønlund.