Lillestrøm-Bærum 4-0

Det har vært mye snakk om Lillestrøms sisteskanse de siste dagene etter sammenstøtet med Starts Geir Ludvig Fevang under søndagens eliteseriekamp. Onsdag ble Heinz Müller (29) idømt to kampers karantene av disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund — og må dermed stå over kommende helgs seriekamp mot Sandefjord og oppgjøret mot Fredrikstad etter ferien.

I går kveld var imidlertid tyskeren tilbake på banen. Gullkandidaten var aldri truet i en temposvak forestilling. Gultrøyene gikk enkelt til 4. runde i fotball-NM på bekostning av 2. divisjonslaget Bærum. For sisteskansen ble det en rolig kveld i buret.

— Er du sliten etter siste dagers hendelser?

— Nei, det går helt fint. Jeg hadde ingen som helst problemer med å konsentrere meg for fullt for denne kampen. Jeg er profesjonell, det er dette som er jobben min, sier Müller til Aftenposten.

— Jeg er ferdig med denne saken, legger han til.

LSK-trener Tom Nordlie turte ikke å gamble med reservemålvakt Otto Fredrikson i går.

— Hadde Otto blitt skadet, ville vi ikke hatt noen målvakt til bortekampen mot Sandefjord på søndag. Den sjansen kunne vi rett og slett ikke ta, sier Nordlie, som konsekvent nektet å si noe som helst om Müller-saken.

— Ingen kommentar, lød det fra Nordlie.

PS: LSKs mål ble laget av Kasey Wehrman, Martin Husar og Arild Sundgot (2).