— I vinter dro jeg og søstrene mine til St. Gallen i Sveits. Søstrene mine (duoen Oakland Rain) som jeg jobber som manager for, skulle spille på festivalen Nordklang, sier Kathrine Wallevik Hansen.

— Det var en fantastisk scene og festival. Oakland Rain hadde rundt 300 tilskuere under konserten, og de fikk gode tilbakemeldinger etter konserten.

-Jeg hadde tatt med meg et antall cd-er for å selge dem. Vi solgte alle sammen. Jeg sto og pakket sammen da en av dem som hadde kjøpt en cd, og som tilfeldigvis også var med og drev festivalen, kom tilbake. Han åpnet coveret, og der lå ikke ep-en ”Elephant Nation” av Oakland Rain. I stedet lå plata ”Can't Be Tamed” av Miley Cyrus. Det var en stor slager blant oss søstrene i 2010.

Hva hadde skjedd?

— Hvordan i alle dager den cd-en hadde havnet der, er fremdeles et stort mysterium. Vi ble enige med den heldige mottakeren av en Miley Cyrus-cd, om at vi skulle sende en av Oakland Rains cd-er når vi kom tilbake til Norge. Tabben ble den store snakkisen på resten av festivalen, og vi fikk mer oppmerksomhet enn vi hadde forventet.

Hun utfordrer artist Miriam Mwanga til å fortelle om sin tabbe neste uke.