— Det var sommer og vi var på hytta med hele svigerfamilien. Jeg, kona, min kones søsken, barna, svigermor og min kones bestemor. Alle var samlet på familiestedet. Vi overnattet der, og det var god stemning.

Sexy på do

En av dagene gikk jeg forbi toalettet mens min kone var der inne, men døra var låst, så jeg ble stående utenfor og fant ut at jeg skulle flørte gjennom døra. Jeg ble stående utenfor toalettet og sendte flere flørtende beskjeder. «Er det deilig der inne?» Og så videre. Det ble sexy etter hvert, ikke sant, og jeg kom med mange sommerflørtende kommentarer. Det tok litt tid der inne på toalettet, så jeg bestemte meg for å gå inn i stua og vente på henne der.

Men i stua satt min kone. Jeg skjønte ingenting!

Etter en stund kom bestemoren hennes ut fra toalettet. Hun smilte litt lurt, men hun bekreftet verken at hun hadde hørt det ene eller det andre.

Ble mye humor

- Hva tenkte du da?

— Da jeg så kona mi, tenkte jeg: Hvem kommer ut fra det toalettet nå? Så var det bare å vente og se hvem som dukket opp.

- Hva sa kona?

— Ja, hva kunne hun si? Det ble jo mest latter. Det jeg sa gjennom den toalettdøra var ikke noe man sier til bestemødre. Det ble heldigvis mye humor ut av det.

Utfordrer Ole Erik Martinsen, tidligere Vigør-trener.