— Jeg var i Danmark og skulle synge nasjonalsangen før en boksekamp. Vi hadde laget singback, altså musikk som er på tape, mens vokalen skulle være live, sier Maria Arredondo.

Se flausen her

— Men da musikken startet, funket ikke monitoren som jeg hadde i øret, og samtidig var det et veldig jubelbrøl blant publikum, så jeg hørte ingenting av musikken. Da låten begynte, sang publikum så høyt og i et annet tempo enn musikken. Det ble en helt ko-ko opptreden. Jeg kom meg i mål til slutt, men det ble masse skriverier om dette på nettet.

Gjemte seg på do

— Etter opptredenen løp jeg inn på toalettet og gjemte meg. Jeg ringte hjem til Torstein, og spurte hvordan det hørtes ut. Han sa: «Altså, alt som kunne gå galt, gikk vel egentlig galt. Dagen etter, på flyet hjem, snakket alle om det. Jeg satt gjemt med et stort skjerf rundt meg, og så ned i gulvet på flyet og ville bare hjem. Jeg hørte noen si: «Så du Arredondo-greiene i går? Hva var det for noe?»

sz2b09de.jpg Foto: NTB scanpix

Da vi landet på Gardermoen, så jeg filmsnutten i bilen. Da knakk jeg sammen i latter. Det døgnet, fra det skjedde til jeg kom hjem, var helt forferdelig. Samtidig er det det beste som kunne skjedd meg. Hvorfor det?

— Fordi alle har godt av noe sånt av og til, at man kan drite seg ut. Det er sunt.

Hennes største tabbe

— Det var min største offentlige tabbe. Det skjedde for tre år siden, kampen ble sendt direkte på Viasat 4, og i mange land.

Tenker du på det ennå?

— Ja, det dras opp ofte. «Nå skal Maria synge, men heldigvis ikke nasjonalsangen», sier de før konsert, i intervjuer, i sosiale sammenhenger. Jeg ble mye mobba for det, men det er gøy.

Har du sett klippet flere ganger?

— Nei, kun én gang, og jeg skal aldri se det igjen.

Maria Arredondo utfordrer artist Helene Bøksle til å fortelle om sin tabbe neste uke.