Norge — Ukraina 18-17:

BEOGRAD (Ap.no/fvn.no): I kampen Serbia-Norge dro Sasa Boskovic i drakten til Linn Jørum Sulland. Lørdag kveld fikk han den til odel og eie!

– Jeg ga den til ham da Serbia kom på banen etter at vi hadde spilt. På den hadde jeg skrevet hilsen «Acting queen» (skuespillerdronningen), sier Sulland og ler.

- Han ga meg en stor klem , legger hun til.

Som kjent kom Boskovic med flere oppsiktsvekkende uttalelser etter at videobildene hadde avslørt at han to ganger holdt igjen Sulland.

Den ene forklaringen var at Sulland sto i veien for ham. Den andre var at den norske venstrebacken spilte litt skuespill!

Humor

— Vi får ta det humoristisk i etterkant, sier Larvik-spilleren, som sammen med et par av lagvenninnene kom på ideen.

Med tusj stod følgende melding skrevet på drakten:

«Dear Mr. Crazyman. Here is the shirt you wanted so badly. Hugs from acting queen, Linn Sulland».

Boskovic tok økenavnet Mr. Crazyman med godt humør, og synes det var sporty av Sulland å legge hans trøyeholding bak seg med å gi ham en gave.

Trøyeholdingen ble fordømt av en rekke norske håndballprofiler, men handlingen har ikke fått noen konsekvenser for treneren.

— Jeg beklager igjen at jeg gjorde det. Jeg er ingen slem mann. Denne skjorten er et fint minne for meg, og jeg tror Sulland og de andre på hennes gode, norske lag vil vinne EM, sier Boskovic

(Artikkelen fortsetter)

LOVBRUDD: Her blir Linn Jørum Sulland revet i trøyen av Serbias trener. Han slapp straff. (Faksimile tv2.no)

Slapp straff

I Norge har reaksjonene vært skarpe etter at Boskovic slapp unna ufinhetene uten straff. Den serbiske treneren beklaget opptrinnet, og det samme gjorde det serbiske forbundet. EHF valgte feighet.

Så får vi se om Boskovic stiller med Sulland-drakt i neste møte med Serbia.

Eller om han prøver å dra av henne drakten en gang til?