— Ikke noe problem, Kristine kommer utover mesterskapet hun, beroliger målvakt Lunde Haraldsen.

Kontrasten kunne knapt vært større på tvillingenes EM-åpning.

Katrine har fått bestemannsprisen av juryen i begge kampene, mens Kristine har vært blant Norges svakeste. Hun har bommet på samtlige sju skuddforsøk, og har ikke vært like hvass i forsvaret som hun er på sitt beste.

- Jeg er fornøyd med Kristines forsvarsjobbing, jeg synes hun har god kontroll. At hun har bommet på alle skuddene, er jo ikke så bra, men jeg er sikker på at det løsner, gjentar Katrine.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson supplerer:

— Vi vet at Kikki har evnen til å løfte seg i mesterskapene. Hun har spilt uten tøffe klubbkamper i utlandet i år, og har også vært skadet, så hun trenger litt tid. Men vi vet hva hun står for, og vi skal prøve å få satt opp spillet vårt som gjør at hun kommer til de riktige skuddvalgene.

TV 2s ekspertkommentator Frode Scheie innrømmer at han er spent på EM-fortsettelsen.

— Lag som Frankrike, Danmark og Sverige, som Norge kan møte i hovedrunden, står nok bedre til Kristine forsvarsmessig, ettersom de spiller mer «klassisk» håndball enn aggressive og tøffe motstandere som Serbia og Tsjekkia. Og husk at det er bare et år siden Kristine la bak seg en litt tung VM-åpning og storspilte i semifinalen og finalen i Brasil. Hun har en egen evne til å være best i de viktigste kampene, påpeker Scheie.

Kristine Lunde-Borgersen hadde fri fra fredagens pressetreff, og skal etter fredagens trening bruke dagen sammen med ektemannen Ole og sønnen Matheo på snart to år.