Tirsdag dro han Linn Jørum Sulland i trøya to ganger under kampen. Oppførselen har skapt sterke reaksjoner og stemples som «ekstremt usportslig».

Boskovic øynet en sensasjon og tok i bruk høyst uvanlige midler. Det norske videoteamet fanget opp begge situasjoner.

Treneren gikk nesten ut på banen før han tok tak i drakten til Sulland for å distrahere henne. Dette skjedde i 2.-omgangen da Serbia tok opp jakten på Norge.

Det sto 25-25, men de norske jentene reddet seg iland og vant 28-26. Håndballforbundet regner med at Boskovic får en streng reaksjon. – Vi har varslet EHF-delegatene som var i hallen. Vi forventer at det blir gjort noe. Hvis ikke vi har hørt noe om et par dager så vil vi følge opp saken, sier Norges hovedleder Bente Aksnes til TV 2. — Vi regner med at EHF selv har en egeninteresse av å se på saken. Vi har fokus på kveldens kamp, melder Norges presseansvarlig Halvor Lea til Fædrelandsvennen

EHF melder nå at de vil komme med en uttalelse om saken i løpet av kort tid.

— Arrangementsorganisasjonen er i møter de neste timene, så vil det komme en uttalelse etter det, sier en representant for EHFs presseteam til bt.no.

Trenere mister innmellom hodet. I 2009 løp Hypo-sjef Gunnar Prokop inn på banen for å stoppe et motstanderangrep i en kamp mot Metz.