BERGEN (bt.no): Zsolt Korcsmár var Branns beste spiller i cupfinalen, ifølge Bergens Tidende sin spillerbørs. Han scoret utlikningsmålet med et kraftig hodestøt og holdt på å utlikne til 2-2 i sluttminuttene med et skuddforsøk som ble reddet til corner av Sten Grytebust.

– Min egen innsats er totalt uinteressant så lenge vi taper cupfinalen , sier den ungarske midtstopperen til bt.no.

Brann-spillerne kom tilbake til et sorgtungt Bergen sent søndag kveld. Mandag hadde de fri.

– Jeg har ikke sovet mye i natt. Men jeg pleier å slite med søvnen etter alle kamper, sier Korcsmár.

VIDEO: — Sorry Bergen:

Sorry Bergen

Skylder ikke på taktikken

Høye skuldre, preget av stundens alvor, urutinert lag. Det var noen av forklaringene Branns spillere og trener kom med etter 1-2-tapet på Ullevaal.

– Vi er profesjonelle spillere og må være i stand til å spille en finale. Men klart, alle var spente før kampen, for det er en spesiell kamp. Men jeg vet ikke om vi var nervøse eller hva det var, sier ungareren.

Brann lå lavt og produserte nesten ikke sjanser. Men Korcsmár vil ikke hudflette taktikken.

– Kanskje lå vi vel lavt, men dette har vært en vanlig taktikk fra vår side. Vi er gode på kontringer og har lyktes godt med å ligge lavt tidligere, men i går var Aalesund gode på å tette rommene, sier Korcsmár.

Han skulle senere mandag reise hjem til Ungarn for å spille landskamper mot Liechtenstein (fredag) og Polen (tirsdag). Korcsmár syntes at Brann-fansen hadde fortjent en skikkelig fest.

– Brann-fansen i Oslo gjorde meg skikkelig stolt. Det var helt fantastisk å spille med den støtten. Synd at vi ikke klarte å gi dem en seier, sier han.

Hadde bare tenkt på seier

Også Birkir Sævarsson var underernært på søvn da vi snakket med ham mandag ettermiddag.

– Det er blitt lite søvn, ja.

– Hvordan var det å komme tilbake til Bergen i går kveld?

– Det var selvsagt j... kjedelig. Jeg hadde bare tenkt at vi skulle vinne den finalen, og hadde lyst til å oppleve Bergen etter en cupfinaleseier. Nei, det er veldig vanskelig, sier islendingen til bt.no.

Også han takker fansen for støtten. Brann-fansen var sent inne på Ullevaal på grunn av toget fra sentrum, men de overdøvde AaFK-fansen da de først var inne.

– Helt fantastisk. Supporterne var akkurat slik jeg hadde hørt det bli fortalt. Stemningen var ut av en annen verden. Å da måtte reise hjem med sølv er helt forferdelig. Det er verdens kjedeligste pris, sier Sævarsson.

Heller ikke han vil skylde på taktikken for at det gikk så fryktelig galt på Ullevaal.

– Det er i utgangspunktet ikke noe problem å ligge slik vi lå med laget. Problemet var at vi ikke var aggressive nok. En dårlig kamp av oss der vi lot Aalesund få spille sin fotball, sier Sævarsson.

– Mange har sagt at dere ikke taklet stundens alvor?

– Jeg tror ikke det var problemet heller. Vi gledet oss til kampen. Spillet og aggressiviteten var bare ikke god nok. Jeg får bare håpe at jeg får oppleve en ny cupfinale, sier den islandske landslagsspilleren.