ULLEVAAL STADION (bt.no) : Brann-kaptein Erik Mjelde var den første av spillerne som kom ut for å møte pressen etter at cupdrømmen brast for Brann.

Han svarte godt for seg og tok seg god tid med pressen. Men aller helst ville han bare komme seg hjem.

Det føles helt feil å gå på den banketten nå. Jeg har bare lyst til å dra hjem , sier Mjelde.

— Men vi må være store nok til å gratulere Aalesund. De var best, vi var ikke i nærheten. Og Michael Barrantes var den store forskjellen på lagene, sier Brann-kapteinen.

- Taktikken var god, den

Mange kommer til å kritisere Brann for taktikken. De la seg veldig lavt fra start – det ble fiasko. Aalesund fikk mye rom, og Brann skapte nesten ingen sjanser.

Taktikken var god, den. Men da må vi klare å utføre det vi skal utpå der. Vi er et veldig kontringssterkt lag, og gjør vi det vi skal så får vi kontringene , sier Mjelde.

Han tror at det mentale spilte inn.

— Vi mestret ikke stundens alvor. Og jeg må si at jeg fryktet det litt, sier Mjelde.

- Hva var det du fryktet?

— Vi er et ungt lag med mange spillere som ikke har vært med på noe slikt før. Jeg fryktet høye skuldre, og det hadde vi tydeligvis, sier Mjelde.

Verre å tape nå

Han har tidligere opplevd å tape cupfinalen med Sandefjord. Men denne gangen var det med klubben fra hjembyen.

Det er mye verre å tape finalen med Brann , sier Mjelde.

Han vil unnskylde seg overfor fansen.

Vi har skuffet fansen noe voldsomt. Fansen har levert kanongodt gjennom hele helgen, og de ga oss fantastisk støtte fra tribunene. Utrolig kjipt at vi skuffer dem , sier Erik Mjelde.

Nå må Brann satse på medalje i serien som et knøttlite plaster på såret. I de to siste seriekampene møter de Lillestrøm på Stadion og Aalesund borte.