ULLEVAAL STADION (bt.no) :I pressesonen etter kampen var det en svært fornøyd Barrantes som holdt godt rundt den store kongepokalen. Det var ikke annet enn fortjent etter at costaricaneren var banens gigant i oppgjøret mot Brann.

(Artikkelen fortsetter)

Her hylles helten VIDEO: Her hylles cuphelten

Etter 19 minutter gav Barrantes AaFK ledelsen da han skjøt via Lars Grorud og i mål. Brann utlignet imidlertid raskt, før Barrantes avgjorde kampen for AaFK like før pause med et knallhardt skudd i hjørnet fra seksten meter.

Etterpå var Barrantes stolt og glad over egne og lagets prestasjoner.

— Det føles fantastisk. Jeg synes både jeg og laget gjør en god kamp, sier Barrantes på litt sviktende engelsk.

(Artikkelen fortsetter)

Vi var kampklare! VIDEO: Reaksjoner Aalesund

Viktige mål

Barrantes sine scoringer var hans sjette og sjuende i cupen i år, og mange av dem har vært svært avgjørende. I fjerde runde senket han Hødd med sin scoring i siste minutt av andre ekstraomgang, og i kvartfinalen mot Rosenborg scoret han to vakre mål.

Dette var med på å sørge for at Barrantes var den enkeltspilleren som Brann fryktet mest på forhånd av dagens kamp. Likevel var de ikke i nærheten av å klare å stoppe han. Han fikk veldig god plass til å strø pasninger og skyte langskudd. Og da er han god.

(Artikkelen fortsetter)

Sorry Bergen VIDEO: Reaksjoner Brann

— Dette er en stor dag for meg og hele Ålesund, sier Barrantes.

- Og nå blir det fest?

— Jeg skal ta det rolig, bedyrer Barrantes før han tenker seg om.

— Nei, det blir nok en liten fest sammen med supporterne, sier han og gliser.

Ettertraktet

Det er liten tvil om at Barrantes er attraktiv for andre klubber etter slike kamper, som costaricaneren har levert mange av i årets sesong.

— Man vet aldri hva som skjer i fotball. Men jeg har to år igjen av kontrakten og forholder meg til den, sier Barrantes.

Det skal Aalesund være glad for.

Vi fulgte kampen direkte her: