Finaleseieren i 2009 så Daniel Arnefjord fra tribuna, fordi han måtte sone karantene på grunn av gule kort. Derfor smakte det ekstra godt at det ble ny finale allerede to år senere – og at han fikk gi sitt betydelige bidrag til nok en AaFK-triumf i cupen.

(Artikkelen fortsetter)

— Vi har slukket Brann! VIDEO: Vi fulgte begge lags supportere under kampen

Det er aller best å få være med. Det var kjekt med seieren i 2009, men for meg personlig smaker denne seieren bedre. Det er også mye roligere for nevene å spille selv, i stedet for å se det hele fra tribuna uten å kunne påvirke , sa AaFK-kapteinen etter at kongepokalen var hentet, og den oransje horden på Ullevaal var takket.

(Artikkelen fortsetter)

Vi var kampklare! VIDEO: Reaksjoner Aalesund

– Godt å gi noe tilbake

Daniel Arnefjord er veldig opptatt av å få frem at supporterne har vært fantastisk – både gjennom hele cupfinalehelgen og sesongen som helhet.

Det føles deilig å kunne gi noe tilbake til de suverene supporterne i form av en cuptriumf. Det har de virkelig fortjent , understreker han.

For laget og klubben er også cuptriumfen viktig.

Det betyr svært mye å vinne titler. Det gir fornyet selvtillit, bedre muligheter til å satse, og at det blir europacupspill neste år også .

(Artikkelen fortsetter)

Sorry Bergen VIDEO: Reaksjoner Brann

Fest på Sankten

Nå venter bankett i Oslo, før retur til Ålesund i kveldstimene.

Å komme hjem til Ålesund kommer til å bli vannvittig – hvis det er noen igjen der da. Det virker som om hele Ålesund har vært i Oslo denne helgen. Men blir det likedan på Sankten i år som det var i 2009, så blir det helt utrolig. Det skal uansett bli fint å komme hjem og takke alle der også , gliser Daniel Arnefjord.

Vi fulgte kampen direkte her: