ULLEVAAL STADION (bt.no): To scoringer av Michael Barrantes i 1. omgang gjør at det er Aalesund som er cupmester i 2011. Brann la seg lavt og kompakt fra start, og det var AaFK som virket mest interessert i å angripe. Men det var en helt sjansefattig start på Ullevaal.

Først etter 17 minutter var det en antydning til sjanse da Diego Guastavino skjøt fra 16-meteren, men keeper avverget til corner.

(Artikkelen fortsetter)

-Håper det blir 7 år til neste gang.. VIDEO: Reaksjoner utenfor Ullevaal

To kjappe

Men så, to minutter senere, tok AaFK ledelsen på kampens første store sjanse. Et innkast endte ut hos en umarkert Michael Barrantes som banket inn 0-1 etter at skuddet gikk via Lars Grorud og bak en utmanøvrert Piotr Leciejewski.

Brann slo tilbake nesten umiddelbart. En corner endte på hodet til en umarkert Zsolt Korcsmár, og det sto 1-1 etter 21 minutter.

RØD JUBEL: Zsolt Korcsmár har stanget inn 1-1. (Foto: Rune Nielsen)

Dobbel Barrantes

Like etter fikk AaFK frispark fra 25 meter, og Jo Nymo Matland satte den like utenfor stolpen.

AaFK var det beste og klart mest offensive laget, og det var fullt fortjent da Barrantes ordnet 1-2 etter 38 minutter. Edvard Skagestad dempet og spilte videre til Barrantes som samspilte fint med Demar Phillips. Barrantes fikk ballen tilbake og plasserte den ned til venstre for Branns keeper.

Sorry Bergen VIDEO: Reaksjoner Brann

Barrantes er den mest kreative spilleren i Eliteserien, og ble forskjellen her i dag , sa en skuffet Rune Skarsfjord til NRK etter kampen.

AVGJORDE: Michael Barrantes blir gratulert etter Aalesunds andre mål. (Foto: Scanpix)

Guastavino holdt på å utlikne før pause da han overraskende nok prøvde på mål på et frispark fra skrått hold, men Sten Grytebust fikk avverget. Det var helt fortjent at AaFK ledet.

Det er fryktelig mye som ikke fungerer. En dårlig kamp, spesielt i førsteomgang. Vi behersket ikke stundens alvor, sier Skarsfjord .

Skapte svært lite

Nå måtte Brann mer fremover i banen, men de slet med å skape sjanser.

I stedet var det Barrantes som var nær ved å øke til 1-3 etter 63 minutter med et susende langskudd, men Leciejewski reddet.

Brann skapte sin tredje sjanse for dagen etter 82 minutter, da Korcsmars gode skuddforsøk ble avverget til corner av Grytebust.

Guastavino hadde helt på tampen et farlig skudd, men det endte utenfor.

På spørsmål fra NRK om hvordan det føltes å tape cupfinalen, svarte Skarsfjord følgende:

Du skjønner sikkert selv at det er helt for jævlig .