Fra tribunen så en suspendert Bjørnebye at tre poeng ble til ett i det 95. minutt da TIL scoret 1-1-målet ved Douglas Sequeira . Dermed ligger Start sist på tabellen. Etter kampen kom ikke treneren ned i intervjusonen som vanlig. Da han etter halvannen time kom ned til den møtende pressen, hadde han dette å si;

— Vi tok bare en kaffekopp, og pratet om det som hadde skjedd, og hvordan vi skal jobbe videre, sier Bjørnebye, som omtaler møtet som udramatisk.

Både treneren og styreformann Erik Solér hevdet møtet var avtalt før kampen. Sports- og mediadirektør Svein Mathisen var også til stede.

Det var en mellomfornøyd Bjørnebye som møtte pressen etter kampen som sendte Start til en bunnplassering i eliteserien.

— Det er hyggelig å ha styret bak meg. De er til stede, og er opptatt av meg, sier Bjørnebye.

På spørsmål om han fortsatt er riktig mann for Start, svarer Bjørnebye:

- Det må komme noen alternativer, så får vi se da. Det er klart at hvis Capello (Real Madrid-trener forrige sesong) kommer, så bøyer jeg meg i støvet, sier Bjørnebye, og legger til at hans fokus er å gjøre en best mulig jobb for Start framover - og at hans svar ikke skal tolkes som at han fortsetter fordi det ikke er alternativer.

— Jeg har fokus på å gjøre en jobb som jeg er satt til å gjøre- At det blåser litt gir meg ekstra inspirasjon, sier Bjørnebye - tydelig innstilt på å fortsette etter det sure poengtapet.

Solér støtter treneren

Solér sa etter kampen at 37-åringens stilling ikke er tema.

- Vi gidder ikke å tenke fra uke til uke. Vi har satt i verk fornuftige tiltak, og jeg tror vi vil ta nok poeng utover høsten. Det er 30 poeng igjen å kjempe om, og det skal vi klare, sier Solér og avfeier alle spørsmål om trenerskifte diskuteres.

Årsak:

- Fordi Stig Inge er den beste til å lede laget, sier Solér.

Treneren mener det som må til nå utelukkende må gjøres på treningsfeltet.

- Alt ligger på treningsfeltet. Vi må bare fortsette der vi slapp forrige uke treningsmessig, sier Bjørnebye, som mener bunnplassen i eliteserien ikke gir grunn til å miste hele nattesøvnen.

— Det er opp til oss selv. Vi har 30 poeng igjen å spille om, og klarer det hvis vi gjør vår jobb.

Likte ikke tilleggstiden

Det var en skuffet hovedtrener som møtte pressen halvannen time etter kampslutt.

- Dette var veldig typisk for et lag i vår situasjon. Vi er sårbare, og straffes i det femte, uforklarlige overtidsminuttet. I dag hadde vi fortjent tre poeng etter å ha gitt hatt en oppløftende opplevelse i hele kampen.

Bjørnebye mener fremgangen til Jon Midttun Lie og Fredrik Strømstad var spesielt positivt søndag, og var ellers fornøyd med innsatsen til Ole Martin Årst .

Landslagsspiller Kristofer Hæstad satte disse ordene på følelsen av etter kampen.

— De ordene kan du ikke skrive. Det er forferdelig tungt. I dag hadde vi fortjent bedre. Vi skapte sjanser, men når vi ikke omsetter dem, blir det slik, sier Doffen.