Det fortalte den tidligere United-proffen etter tapet mot Odd Grenland i Skien.

— Så vidt jeg vet er det ingen konkrete bud inne på Edu akkurat nå, sa Berg.

- Vi ønsker selvsagt å beholde han, men blir vi tilbydd en sum som tilsvarer hans kvalitet, så må vi selvsagt vurdere det, forklarte han.

I kveldens kamp var Edu et angrep alene. Riktignok scoret han ikke mål, men han var farlig nære ved flere anledninger. Henning Berg innrømmer at hans nigerianske juvel kanskje er for god til å bli i Norge lenge, men føler allikevel at han har mye å lære.

- Det viktigste for Edu er at han får spille fotballkamper ofte. Det får han hos oss. I utlandet er det ikke sikkert at han hadde fått like mye spilletid, sa Berg.

- Som tidligere Premier League proff, synes du Edu er god nok for engelsk toppserie?

— Det er det vanskelig å vurdere, mente Berg.

Skuffet over tapet

Selv ikke den fantastiske Edu kunne hjelpe Lyn til poeng i kveldens kamp mot Odd. Det ville seg bare ikke for bortelaget. Gang på gang misbrukte de store sjanser, og når de i tillegg servert Odd ledelsen på et sølvfat, kunne ikke Oslo-laget forvente poeng.

— Vi hadde sjansen i dag, men vi tok den ikke. Vi manglet en del på timingen i enkelte situasjoner og dessuten var det flere spillere som har vært ute en stund som slet litt med touchen, mente Berg.

Tabben som gir Odd 1-0 er sånt som skjer i fotball noen ganger. Det er ikke noe jeg skjeller ut spillerne mine for. Men det er klart det blir tungt å vinne når vi kommer under 1-0 på den måten, konkluderte han.