Kristofer Hæstad burde ha gitt vertene ledelsen etter seks minutter. Start kombinerte fint, og Martin Borre ble spilt fri på høyresiden. Dansken la et nydelig innlegg, og fant Hæstad i feltet. Midtbanespilleren traff godt med headingen, men klarte ikke å styre den mellom stengene.

Etter tretten minutter fikk Jon Midttun Lie ballen på venstresiden. Venstrekanten klemte til, og keeper Ramovic måtte gi retur. Der var Årst, og sparket ballen i mål via en TIL-spiller.

Jon Midttun Lie kunne ha økt ledelsen etter 31 minutter, men headingen hans gikk i stolpen og ut. Doffen fikk returen rett i beina, men satte ballen langt utenfor.

Da 60 minutter var spilt fikk Lars Iver Strand en enorm sjanse. Han kom alene med keeper Høie etter mye klabb og babb, men sistnevnte gjorde en kanonredning.

Starts kaptein Atle Roar Håland måtte gi seg etter 72 minutter. Stopperen holdt seg til mage/lår — hvor han har hatt trøbbel lenge.

På overtid kunne Strømstad har punktert kampen. Nok et fint innlegg fra Borre traff Strømstad i feltet. Starts lille midtbaneelegant headet i tverrleggeren.

Tre og et halvt minutt på overtid dukket Douglas Sequeira opp, og skallet ballen i mål fra 1-2 meter.

Dermed endte det 1-1 for tredje gang på rad mellom disse to lagene i Kristiansand. Start ligger nå under streken.

Før kampen:

Det er klart når de bekreftede lagoppstillingene har kommet på Sør Arena.

Håland har slitt med låret den siste tiden, men ble altså klar til kamp.

For TIL er Sigurd Rushfeldt som ventet ikke med på grunn av skade.

Sør Arena vil trolig fylles nesten til randen til søndagens kamp – som er svært viktig spesielt for hjemmelaget, som har seks strake serietap.

Start (4-3-3): Kenneth Høie – Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Ygor, Kristoffer Paulsen – Fredrik Strømstad, Joey Hardarson, Kristofer Hæstad – Martin Borre, Ole Martin Årst, Jon Midttun Lie.

Reserver: Samuel Dirscher, Lars Martin Engedal, Anthony Annan, Christer Kleiven, Bruno, Aram Kahlili, Jesper Mathisen.

Tromsø (4-3-3): Sead Ramovic – Tom Høgli, Tore Reginiussen, Christian Steen, Yngvar Håkonsen – Martin Knudsen, Helge Haugen, Douglas Sequeira, Joel Lindepere – Lars Iver Strand, Morten Moldskred.

Reserver: Knut Borch, Vegard Braathen, Ruben Y. Jenssen, Joachim Waltin, Karim Bowlar.