Etterpå var Bärlin en lykkelig mann.

— Det var deilig å score i hjemmedebuten. Dette laget har et utrolig stort potensiale og vi er ordentlig på fremmarsj nå, hevdet spissen.

Han mener selv at han har mye å bidra med i Odd. Også utenfor banen.

— Denne troppen trengte nok litt ekstra rutine tidligere, men nå har vi fått mer av det i sommer i form av nye spillere, sa Bärlin.

— Selv har jeg spilt på øverste nivå siden jeg var 17 år gammel, så jeg håper jeg kan være med å bidra på den måten jeg også, forklarte den hyggelige svensken.

Nå sikter Odd Grenland mot en god poenghøst og fornyet Tippeligakontrakt. Bärlin mener at laget hans kan klatre flere plasser på tabellen hvis formen holder seg.

— Alle kamper blir viktige fremover og det er ingen som er enkle, sa han.

— Men jeg er ikke i tvil om at vi kan gå forbi flere lag på tabellen. Kvaliteten er her, mente Bärlin.

Jevn kamp

I kveldens kamp kunne det fort endt med bortepoeng for aristokratene fra Oslos vestkant.

Edu var et konstant uromoment på topp, og bare tilfeldigheter gjorde at han ikke tegnet seg på scoringslisten både en og to ganger. Han kunne faktisk scoret hat-trick med litt større presisjon i avslutningene.

Odd var også med på leken og produserte flere farligheter den første halvtimen, og da Zbynek Pospech satte inn 1-0 etter en gedigen tabbe av Dahlin i Lyn-buret var det ikke mer enn hva kampen fortjente.

Odds trener Arne Sandstø mente at det ikke var noen stor kamp fra noen av lagene, til tross for de mange sjansene.

— Nei, det var mye feilpasninger utpå der. Begge lagene brukte mye krefter på unødvendige ting og ble springende mye i mellom, hevdet han.

— Men det viktigste var at vi tok 3 poeng, sa bergenseren.