Martin Andresen måtte svare på det samme spørsmålet mange ganger etter tapet for VIF: Hvordan kunne du bomme? Det hadde han ikke noe godt svar på, men var klar på at scoring ville gitt bergenserne seieren.

— Hadde jeg scoret på en av de sjansene, da hadde vi garantert vunnet, sier Andresen til aftenposten.no.

Og det var store sjanser han bommet på. Først etter 28 minutter: Andresen og Helstad kombinerer fint, og Andresen kommer alene med Arason. Men i stedet for å avslutte forsøker han å sende ballen tilbake til Helstad igjen, men Arason kommer i veien.

Deretter etter 35 minutter: Andresen får ballen fra fem meter, og Arasons lengste hjørne er helt åpent. Men presset av Førsund setter landslagskapteinen ballen til side for målet.

Til slutt etter 50 minutter: Winters vender fint på 20 meter, og sender av gårde et flott skudd som går forbi Arason – og på innsiden av stolpen. Men Andresen følger med og plukker opp returen for åpent mål, men avslutter høyt over.

— Det er klart det er bittert. Det er rett og slett jævlig å ikke vinne på en sånn dag, sier Andresen. Han hadde likevel klart å riste av seg litt av skuffelsen.

— Jeg er egentlig ferdig med det nå, og ser frem mot neste kamp.

Da kommer Rosenborg til Bergen.