KEFLAVIK: Norge tapte 2-0 på Island fredag kveld, og en dårlig start på VM-kvalifiseringen er et faktum. Dagen etter møtte landslagssjef Egil «Drillo» Olsen den norske pressen.

— Tiden leger jo alle sår, men jeg har sovet dårlig. Men det gjør jeg forsåvidt etter seire også, sier Drillo.

70-åringen er på ingen måte resignert i forhold til Norges muligheter til å gå til VM i Brasil om to år.

— Nå får vi gjøre jobben mot Slovenia. Slår vi dem er vi med for fullt. Det blir en avgjørende kamp, med poengtap der er vi kommet veldig dårlig ut, konkluderer landslagstreneren.

Har tro på Sveits

Sveits slo Norges neste motstander Slovenia i går kveld, og Drillo har fått en viss formening om hvordan Norges gruppe kan utvikle seg.

- Ting kan tyde på at Sveits er det beste laget i gruppa, og det kan ende opp som en kamp om andreplassen, sier Drillo.

Han mener at Norge gjorde de riktige tingene før oppgjøret i Reykjavik.

— Forberedelsene var veldig gode, alt fungerte veldig bra. De første 20 minuttene er det beste vi har gjort på Island noen gang, sier han.

- Men det skjer tydeligvis noe etter 1-0-målet, og vi begynner å gjøre dumme ting.

- Ikke klare tabber

Landslagssjefen vil ikke konkludere med at det var en tabbe av keeper Espen Bugge Pettersen da Island scoret ved Kari Arnason.

— Flere skal ta på seg litt skyld på den (det første målet). Brede (Hangeland) feilberegner, han går i lufta uten å komme borti ballen. Han som scorer er det Håvard (Nordtveit) som har markering på, sier Drillo.

- På det andre målet er det John Arne (Riise) som sover, men Kjetil Wæhler skal heller ikke passere midtstreken.

Drillo ser ikke for seg store endringer før kampen på tirsdag.

— Slovenia er et annerledes lag, og vi skal få rapporter på dem. Men det er ikke veldig mye å gjøre på to treninger, konkluderer landslagssjefen.