KEFLAVIK: Joshua King fikk sin landslagsdebut mot Island fredag kveld, og Manchester United-unggutten gjorde en frisk figur på Laugardalsvöllur.

— Det var gøy å komme inn. Vi hadde dessverre ikke flaksen med oss i går, men slik er fotballen, sier 20-åringen til aftenposten.no.

Scoret nesten

King kom inn for Mohammed Abdellaoue etter 66 minutter i Reykjavik og hadde ballen i nettet snaue ti minutter etter. Den franske dommeren Antony Gautier annullerte imidlertid for offside på Tarik Elyounoussi.

- Jeg trodde jeg hadde scoret, men det ble dømt offside. Etter å ha sett det igjen er jeg ikke helt enig i det, forteller King.

Han fikk også satt et hardt skudd i tverrliggeren på overtid.

— Jeg fikk ballen fra Magnus (Wolff Eikrem), fikk et godt treff, og det var synd den ikke gikk inn. Hadde den kommet litt før hadde det vært en kongedebut, sier han.

- Respekterer Drillos valg

Norge bør ha tre poeng hjemme mot Slovenia på tirsdag. King vil ikke flagge sterke meninger om hvem som bør starte på Ullevaal.

— Hva jeg mener og hva jeg bør er ikke opp til meg. Sjefen tar ut laget han synes passer best til å skaffe Norge tre poeng. Selvfølgelig respekterer jeg det uansett, sier King.

- Jeg kom inn til 25 minutter mot Island og gjorde en ok jobb, og er uansett klar. Jeg føler meg sharp og bra, synes det gikk greit i går, sier han.

Fikk de andre til å le

Kaptein Brede Hangeland roste ungguttens spill.

— King var veldig positiv, det er moro å se på ham; en herlig type.

Som debutant måtte Oslo-gutten holde den sedvanlige debutant-talen for de andre spillerne.

- Talen gikk bra, selv om jeg ikke er så flink til slikt. Jeg er litt stage-redd og dårlig på navn, men jeg fikk folka til å le, sier Joshua King.