REYKJAVIK (Aftenposten.no): Pressen hadde adgang til Drillos siste drilleøkt i 20 minutter i dag, og kunne observere Kristinsson (40) i en av TV-boksene på kamparenaen.

Der var det også kamera.

— Om jeg filmet? Nei, nei, det sto et stort kamera der som skal brukes i morgen, men jeg jobber ikke med store kamera, sier Runar Kristinsson til Aftenposten.no.

Nå er han både direktør og trener hos hovedstadsklubben KR Reykjavik. Samtidig gjør han speiderjobber for det islandske forbundet, og var blant annet på Ullevaal da Norge slo Frankrike 2-1 tidligere i høst.

- Hvor mye av den lukkede økten så du?

— Jeg gikk ganske tidlig. Det var ikke så mye å se, sier Kristinsson, mens det islandske forbundets mediesjef Ómar Smárason understreker at filming av hemmelige treninger ikke er en del av islendingenes strategi før morgendagens EM-kvalifisering.

- No, no, no, det gjorde vi ikke, sier han.

VIDEO: Her er Norges «spion»

Norges "Island-spion"

Toppfotballsjef Nils Johan Semb fikk av TV2 vite om Kristinssons visitt på dagens pressetreff i Reykjavik.

Til Aftenposten sier han:

— Det er nesten umulig å kontrollere slike lukkede treninger. Det er en gentlemens agreement om at man ikke skal dra på slike økter, og jeg håper og regner med at Island respekterer hverandre. Vi bruker ikke noe energi på dette.

Økten ble trolig brukt til terping på dødballsituasjoner og formasjonstrening. Drillo ønsker ikke at islendingene skal vite hvilket lag han stiller med før i morgen.