Norge slo Slovenia 2-1 i gårsdagens VM-kvalik, men etter kampen har mye handlet om Rune Almenning Jarsteins opptreden i etterkant.

Først forlot han et intervju med TV 2 i sinne, før han onsdag truet en fotograf utenfor landslagets hotell.

Glad Jarstein beklaget

I dag møtte landslagssjef Egil Olsen til pressetreff på Ullevaal, og han var tydelig på at han ikke vil bruke tid på Jarstein-saken.

— Han beklaget, og jeg er ferdig med det. Jeg skjønner at dette er mediastoff, men jeg har sett at han har beklaget, og er fornøyd med det , sa Olsen.

Han har ikke pratet med Jarstein etter onsdagens utvikling. Han har ikke noe problem med målvaktens oppførsel.

— Ja, en keeper som beklager synes jeg det er veldig ålreit at vi har, sa Olsen til den fremmøtte pressen.

Klar på at Jarstein ikke kan vente seg noen reaksjoner fra landslagsledelsen.

- Det som skjedde i går er sånt som skjer. Det kommer ikke til å få noen konsekvenser , sa landslagssjefen.

Se vårt intervju med Jarstein etter kampen mot Slovenia her:

Ingen klar førstekeeper

Rune Almenning Jarstein var Norges førstekeeper i hele oppkjøringen til VM-kvaliken, men da den startet mot Island fredag var Espen Bugge Pettersen den som sto i mål. Tirsdag var imidlertid Jarstein tilbake mellom stengene. Drillo vil ikke gå med på at vinglingen er uheldig.

— Det å ha to jevngode keepere er ikke noe problem, det. Det er ikke noe problem at vi ikke har noen klar førstekeeper, sa han på dagens pressetreff.

Han synes ikke det er ubehagelig at fokuset gjennom denne landslagssamlingen har handlet mer om John Arne Riises twittermeldinger og Jarsteins oppførsel, enn om fotballen som sådan.

— Man kan stille spørsmål om hvem som har skapt støyen også, om det er vi eller media. Det er ikke ubehagelig for meg, jeg er mest opptatt av fotballen, jeg, sa Olsen.