Fotball28. juni 2008TippeligaenAalesund - Molde 1 - 1Peter orry larsen - aalesundHaraldur gudmundson - aalesundjoan arneng - aalesund(bak) Tor hogne aarøy - aalesundJonathan parr - aalesundAlexander mathiesen - aalesundFoto: Richard Brevik , Digitalsport Foto: Digitalsport
Fotball , 7. mars 2008 , Privatkamp La Manga , Molde - Bodø/Glimt.............................................................. Mame Biram Diouf , Molde

AaFKs lagkaptein Johan Arneng syntes AaFK hadde spilt to vidt forskjellige omganger mot Molde.

— I første var vi gode, i den andre vet jeg ikke helt hva som skjer. Vi innleder denne omgangen veldig passivt, vi faller for langt ned, og når Molde utlikner til 1-1 preger det resten av kampen. Vi har ikke nok krefter til å slå tilbake, vi mister ballen for lett, og vi utnytter heller ikke mulighetene vi får til raske overganger, mente Johan Arneng.

Men svensken på midtbanen syntes AaFK hadde spilt en meget bra første halvdel i fylkesderbyet.

- Det meste fungerte

— Da fungerte det aller meste for oss. Vi hadde ballen mye i laget, fikk mange overganger og vi skaper flere store sjanser. Da burde vi ha scoret flere mål enn det ene vi fikk, mente Arneng.

- Har du noen forklaring på hva som skjedde med dere etter pause?

— Nei, det er ikke så lett å forklare. Men at vi ikke holder kampen ut tror jeg kan ha sammenheng med at vi har vært veldig redusert på treningene i ganske lang tid. Vi har vært nede i ti friske spillere, og da får man ikke den effekten som er nødvendig for å prestere i kamp heller.

Laster ingen

Arneng mener ikke det går an å laste noen spesiell for Mame Biram Dioufs utlikningsmål til 1-1 på hjørnesparket fra Toni Koskela.

— Vi spiller med sonemarkering, men her må vi bare bøye oss for at Molde-spilleren gjorde en veldig god prestasjon, mener AaFKs lagkaptein. Som var godt fornøyd med sin innsats i første omgang, men som resten av laget falt han av i den andre.

LES ALT OM RUNDEN:

ALT FRA ELITESERIEN FINNER DU HER!