Pål Strand fikk endelig sine første obligatoriske minutter for HamKam og mener laget er på rett vei.

Den tidligere Lillestrømspilleren har vært skadeplaget hele vårsesongen og fikk sin første obligatoriske kamp for HamKam i kveldens oppgjør mot Brann. Selv var totningen fornøyd med egen innsats og mener laget er på rett vei.

— Jeg er fornøyd selv om det bare ble ett poeng i dag. Vi er på rett vei og det er viktig for oss etter en lengre periode som ikke har vært god, påpekte venstrekanten.

På bedringens vei

Nå håper han at skadene er borte og at han kan konsentrere seg om å spille fotball igjen. Selv med et minimalt treningsgrunnlag ble det fulle 90 minutter på vingen.

- To og en halv måned med begrenset trening gjør at man ikke orker så lenge, forteller Strand.

Men den spilleren er ikke den eneste HamKamspilleren som har vært fast inventar på HamKams sykestue store deler av vårsesongen. Kveldens kamp mot Brann var den første kampen hvor trener Arne Erlandsen hadde en tilnærmet skadefri tropp å velge fra.

- Vi håper at vi slipper unna flere skader nå. Laget går inn i en tøff periode med flere vanskelige kamper og da blir det viktig å holde flest mulig skadefrie både med tanke på kampene og på treningssituasjonen.

Allsidig

Lysluggen startet som venstrekant, men ble flyttet ned til venstreback da Tom Kristoffersen måtte gi seg som følge av en smell.

- Det fungerer både som back og ving og jeg kan spille begge steder. Jeg spilte en halv sesong i Lillestrøm som back så det er en posisjon jeg kjenner til fra før, kommenterte Strand etter kampslutt.

LES ALT OM RUNDEN:

ALT FRA ELITESERIEN FINNER DU HER!