pereira samuelsen Foto: Scanpix

OSLO: Peter Ijeh sendte i det 23. minutt et oppspill til Ødegaard. Vingen stoppet opp utenfor sekstenmeteren, dro noen overstegsfinter og la ballen på sølvfat til Jone Samuelsen på 18 meter.

LES OGSÅ:

Derfra fikk Sundegutten tid til å ta i mot, sikte og brenne til med strak vrist. Ballen gikk knallhardt ned i Eddie Gustafssons venstre hjørne.

— Jeg fikk en presis pasning av Alex og fikk overraskende god tid. Så jeg fikk tid til å justere siktet. Da var det bare å klemme til, sier Vikings beste.

Imponerte

Det så lenge ut til å holde for Viking. Laget imponerte stort på fremmed gress og så ut til å dra i land tre viktige poeng.

Men Endre Fotland Knutsen ville det anerledes. Fem minutter før slutt stormet Erling Knudtzon inn i Viking-boksen og slo skrått ut til Espen Hoff. Han flikket ballen videre til nevnte Fotland Knudsen.

Innbytteren satte den kontrollert i hjørnet.

Misforståelse

- Jeg og Thomas (Pereira) hadde en liten misforståelse om hvem som skulle plukke han opp. Han fikk gå fra egen banehalvdel å legge inn fra dødlinja, det skal ikke skje, sier en skuffet Samuelsen. Han fortsetter:

— Det er utrolig surt. Vi spiller trolig den beste bortekampen så langt, og det er utrolig at vi ikke får med oss alle poengene, avslutter han.

- Veldig skuffet

Kaptein Nicolai Stokholm dirigerte midtbanen bra fra sin ankeposisjon, og var tydelig preget da han kommer ut i mixed zone etter kampen.

— Vi er selvfølgelig veldig skuffet. Vi gir fra oss poeng i en kamp vi styrer og som vi burde avgjort lenge før. Deres keeper (Eddie Gustafsson red.anm) gjorde en strålende kamp, men vi kan alt i alt takke oss selv for at vi ikke vinner, sier en tydelig preget Nicolai Stokholm til Aftenbladet.no

LES ALT OM RUNDEN:

ALT FRA ELITESERIEN FINNER DU HER!