— Fornuften sier det, etter at vi har fått en så trang start. Vi må konsentrere oss om en kamp av gangen, og prøve å komme så høyt som mulig, mener treneren etter 0-0 mot HamKam på Briskeby lørdag kveld.

Han kunne peke på flere problemer i kampen:

— Utydelig bevegelse, dårlig timing mellom pasning og løp. Vi fikk ikke satt opp trekantene våre. Det var mye å sette fingeren på og som vi skal jobbe med. Før kampen snakket vi mye om å komme inn bak forsvaret deres. Det klarte vi ikke, analyserer Mjelde.

- OK kamp defensivt

Det han kunne være mest fornøyd med lørdag var forsvarsspillet og keeper Håkon Opdal Opdal holdt nullen, og leverte en god redning helt mot slutten på Markus Ringbergs lave skudd i 0-0-kampen mot HamKam på Briskeby.

– Jeg er litt usikker på om den hadde gått innenfor, men jeg tok ikke sjansen på annet enn å redde den, sier han. Ellers ble det stort sett rolig for oddingen i Brann-målet.

– Det viser bare at vi spilte en OK kamp defensivt. De fikk slått en del inn fra siden, men så lenge de bygger så mye av spillet sitt på dette, var det vanskelig å unngå, sier Opdal.

Han skryter av debutanten Yaw Ihle Amankwah.

– Han ryddet opp i stor stil i sitt område, og gjorde ting enkelt, slik han skal gjøre.

Mye skryt til debutanten

— Jeg var vel litt mer nervøs enn det jeg ga uttrykk for overfor de andre. Jeg måtte bare holde masken, sier Amankwah

Det var ikke bare fra Håkon Opdal19-åringen fikk skryt etter eliteseriedebuten sin i 0-0-kampen mot HamKam på Briskeby lørdag kveld.

- Yaw var strålende, kanskje vår beste sammen med Olafur Bjarnason, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

195 høye Amankwah tapte knapt en duell mot de fysisk sterke HamKam-spissene Markus Ringberg og Roman Kienast.

— Det ble snakket om de duellene på forhånd. Men man må jo gå ut og gjøre det også. Da kampen begynte, var det lettere, for da var jeg så fokusert, medgir Amankwah.

Fana-guttens oppsummering av kampene forteller det meste om det som skjedde på Hamar:

- Jeg er fornøyd med egen innsats, men jeg er skuffet fordi vi ikke greide målsettingen vår om å vinne kampen.

LES ALT OM RUNDEN:

ALT FRA ELITESERIEN FINNER DU HER!