TRONDHEIM (bt.no): Da bt.no forsøkte å få kapteinen med på at det som ble prestert var i overkant surrealistisk, og forsøkte å konstatere at dette var en smule rart, kvitterte Mjelde fort.

— Rart? Dette var klasse! Vi har vist dette før i år også, men samtidig har vi vist sånt som vi gjorde mot Sarpsborg. Her var det ikke mye rart, det var bare mye klasse , smiler Mjelde.

Selv strålte han i rollen som hengende spiss bak Kim Ojo. Etter å ha åpnet kampen med en rett-i-dusjen-pasning, som holdt på å ende i Rosenborg-ledelse, spilte han seg stort opp. Han kronet innsatsen med et vakkert mål, men valgte etterpå å trekke frem forarbeidet.

— Se på det Kim gjør i forkant av målet da?! Han var jo strålende. Vi har vist en del før i år, men dette toppet det hele, slår han fast.

Mjelde forteller at man i Brann har vært opptatt av å snu trenden tidsnok før cupfinalen. Etter tre strake tap, har de nå en seier mot Sarpsborg og søndagens fest i selvtillitskofferten før søndag.

— Det var viktig at vi snudde trenden før finalen og det har vi gjort nå.

— Kan en slik storseier slå negativt ut før finalen?

— Jeg tror ikke vi tør å la være å løpe ræven av oss foran alle de bergenserne på Ullevaal, uansett. Dette gir oss bare masse selvtillit.