Det ble en helmørk aften for Daniel Örlund. Før kampen hadde passert 17 minutter lå Rosenborg under med 0-3. — Dette er mitt verste øyeblikk som Rosenborg-spiller. Det var utrolig tungt å spille, men det er slike ting som skjer i fotball.

Den første scoringen var et svakt skudd fra Birkir Mar Sævarsson som glapp ut av henda på svensken og i mål. Frisparket fra 30 meter var det mer futt i, men Örlund var klar på at han burde tatt begge.

— Jeg burde tatt to av målene. Den første scoringen og frisparket bør jeg ta, sa en tydelig preget Örlund etter kampen.

VIDEO: Prica beklaget til fansen:

Prica beklaget til fansen

— Flaut

Jan Jönsson mener at tapet kan karakteriseres som flaut, selv om Rosenborg vant sjansestatistikken.

— Vi kan ikke snakke om sjanser når vi slipper inn seks mål. Det er vanskelig å forklare hvorfor det gikk så gale, sier Jönsson.

Brann ledet 3-1 til pause, men det så ikke ut som Rosenborg hadde gitt opp håpet da lagene gikk inn til pause.

— Når vi går til pause så har jeg faktisk god tru på at vi skal klare å ta poeng, men så får vi et tidlig baklengs og da ble det verre, forteller Jönsson.

VIDEO: Skarsfjord: - Stolt av guttene:

— Stolt av guttene

Gratulerte Molde

Molde så ut til å rote vekk gullfesten da Strømsgodset utliknet mot slutten, men Rosenborg var langt fra å utsette festen for moldenserne som kunne feire nokså tidlig i andre omgang da Brann ledet 5-1. Jönsson synes det er fullt fortjent at gullet havnet i Molde.

- De har vært best gjennom hele sesongen og det er meget fortjent at de vinner gullet. Meget imponerende at de vinner gullet såpass tidlig. Det er bare å gratulere dem med gullet , skryter Jönsson.

VIDEO: - Tok Rosenborg på sengen:

— Tok Rosenborg på sengen