Kjernen mener Rade Prica må tåle å bli skjelt ut etter gesten som satte sinnene i kok på Lerkendal.

Det kokte utenfor stadion da flere illsinte supportere søndag kveld skjelte ut Rade Prica. Bakgrunnen var en gest Prica gjorde mot supporterne på stillingen 1-5, som tydelig viste misnøye med fansen.

— Det satte vi ikke pris på og det kom det reaksjoner umiddelbart tilbake på, sier talsmann i Kjernen Kenneth Kjelsnes til adressa.no

Han tror begge parter har lagt dette bak seg ettersom Rade Prica sa unnskyld til et par illsinte supportere rett utenfor Lerkendal i går kveld. Der ble Prica rett og slett skjelt ut etter kampen.

VIDEO: Flau Jönsson:

— Gratulerer til Molde

- Man kjefter ikke på trofaste supportere på stillingen 1-5 mot Brann. Det tror jeg Rade forstod selv også , sier Kjelsnes.

Han mener imidlertid Prica skal ha respekt for at han valgte å møte de sinte supporterne ansikt til ansikt med en gang etter kampen.

- Jeg syns det er helt kurant at supportere kan gjøre dette. Jeg tror ikke Rade syns det var så fryktelig heller , sier Kjelsnes.

Statistikksenter Eliteserien:

Talsmannen for Kjernen mener det er en naturlig reaksjon det som skjedde utenfor stadionveggen.

Mens Rade prøvde å si unnskyld for sin opptreden mot fansen under kampen, fikk han klar beskjed tilbake om at han ikke fortjente millionlønna, at han ødela klubben og at unnskyldningen bare ble akseptert hvis han donerte lønna til Kjernen.

— Han må absolutt tåle det, sier Kjelsnes.

Og det gjør Prica også. Han understreket igjen i dag at han er lei seg for det som skjedde.

— Det jeg gjør, og det som skjer utenfor etter kampen, er aldri kult, sier han til adressa.no.

VIDEO: Skarsfjord: - Stolt av guttene:

— Stolt av guttene

Statistikksenter Eliteserien:

VIDEO: Mjelde: - Tok Rosenborg på sengen:

— Tok Rosenborg på sengen