Respektløst mente 13.000 bergensere på stadion og Branns sportssjef Roald Bruun-Hansen.

Vi skal ikke la noen få mennesker på tribunen få ødelegge den fine holdning som er i klubbene i Norge , sa Roald-Bruun Hansen og mente oppførselen til Vålerenga-tilhengerne var idiotisk.

Vålerenga-trener Martin Andresen fikk ikke med seg opptrinnet som startet litt før kampstart. Han bifaller det heller ikke.

Hvis det er tilfelle så er det virkelig leit og det synes ikke vi noe om , sa Martin Andresen etter kampen.

Første gang

For første gang siden han falt om med hjertestans i Sogndal forrige søndag, fikk Brann-tilhengerne se og høre Torp.

Hei alle sammen. Jeg skulle gjerne vært hos dere i dag. Det har jeg som dere skjønner ikke muligheten til, men jeg skal se kampen her fra sengen og håper det blir en flott opplevelse .

Bildene på storskjermen viste en smilende Carl-Erik Torp i sykesengen. Han er fortsatt innlagt på sykehus og vil få innoperert en permanent hjertestarter.

Beklager ingenting

Den siste delen av Torps hilsen til Branns tilhengere ble vanskelig å høre. Vålerengas tilhengere i Klanen som var et par hundre stykker i et hjørne på stadion, sang av full hals. Det fikk bergenserne på tribunen til å starte en pipekonsert for å få Klanen til å være stille.

Klanen beklager ingenting.

Det er synd for ham at han blir syk, men vi kan ikke slutte å være supportere av den grunn. Jeg tror ikke vi ville gått inn for å holde kjeft uansett, det blir unaturlig , sa Klanen-talsmann Svein Erik Bakke til Dagbladet.

Det var ikke bare på stadion at Vålerenga-tilhengerne gjorde seg bemerket. Etter kampen valgte politiet i Bergen å arrestere 11 VIF-tilhengere. De fleste ble holdt i forvaring til Bergenstoget skulle gå i går kveld.

PS. Det skal nevnes at det offisielle Vålerenga overbrakte blomster og hilsen til Carl–Erik Torp. En hilsen som ble lest opp høyt på stadion før kampen.