BERGEN/OSLO: Det var etter at laget hadde slått Brann i Bergen at rbalderet startet. I fokus: Klanen, ikke VIF-spillerne.

For mens en sterk videohilsen fra Carl-Erik Torp ble spilt over storskjermene, sang Klanen av full hals rett ved siden av, og overdøvet til tider videohilsenen.

Det satte sinnene i kok i Bergen. Men fra Klanens side var det lite anger å spore:

Det er synd for ham at han blir syk, men vi kan ikke slutte å være supportere av den grunn. Jeg tror ikke vi ville gått inn for å holde kjeft uansett, det blir unaturlig , sa Klanen-talsmann Svein Erik Bakke til Dagbladet.

Nå er imidlertid den usmakelig tonen erstattet med en langt mer ydmyk:

Uttalelsene etter kampen i Bergen er ikke verdig Klanen eller Vålerenga , sier talsmann Christian Kjellsen til Vålerengas nettsider.

Og fortsetter:

— I Klanen har vi to talsmenn, Svenna og meg selv. Svenna har vært talsmann i ett år, jeg har hatt jobben i fem år. Når man i tillegg har konsumert noen øl før kampen og blir kontaktet i pausen, så kan man tråkke feil, sier Christian Kjellsen til vif-fotball.no.

— Uttalelsene fra Svenna er ikke verdig Klanen eller Vålerenga, og det er bare å beklage. At en sånn skivebom går utover Klanen kan vi leve med, men vi er lei oss for at det også går utover Vålerenga som klubb. Det er synd at dette overskygger hva som var en fantastisk seier borte mot Brann.

Nå lover Klanen å rydde opp i episoden og ta en prat med de involverte.

HILSTE: Carl-Erik Torp på storskjerm fra sykehuset. FOTO: Marit Hommedal.