TRONDHEIM (adressa.no): Kaptein Mikael Dorsin fikk først fredag morgen vite at han får ny trener neste sesong, Men han er ikke overrasket.

— Det er alltid synd at noen må gå, men det har jo virket som det har vært på gang en stund. Det har vært mye snakk, sier han til adressa.no fredag kveld.

Kapteinen sier at selve spillerevalueringen av 2012-sesongen ikke omhandlet om Jönsson måtte gå eller ei.

- Er dere spillere enige?

— Det vet jeg ikke, men vi har jo sagt at vi ønsker en tydeligere spillestil, og det er jo noe vi alle strever etter. Det har vært for ustabilt, og vi har ikke funnet flyten. Men hva det skyldes er ikke lett å si.

- Er det bare Jönssons feil?

— Spillerne skal selvfølgelig også ta deler av skylda, men det er alltid noen som har det overordnede ansvaret, sier han.

Se video fra pressekonferansen i vinduet over saken!

LES OGSÅ:

Se videoen her dersom du bruker mobil eller nettbrett!

Dorsin har ikke rukket å tenkt på hvem som kan overta, og vil ikke gi noen navn. Men han innrømmer at han har lagt merke til at Per Joar Hansen har gjort det bra med U21-laget.

— Men jeg vil ikke spekulere i noen navn nå.

Han har opplevd mange trenerbytter siden han kom til klubben i 2004, men har ikke noe klart svar på hvorfor det er blitt slik.

- Det er ingen tvil om at det er vanskelig å levere opp til den historien som ligger i klubben. Jeg håper styret finner en trener som kan få oss på rett kurs, for å bruke det uttrykket.