Etter det adressa.no erfarer, er Per Joar Hansen mannen Rosenborg ønsker skal overta for Jan Jönsson.

I utgangspunktet skal Hansen ha reagert negativt på henvendelsen fra RBK, all den tid Jönsson fortsatt var under kontrakt med klubben på det tidspunktet RBK tok kontakt.

Men etter det adressa.no forstår, har pipa nå fått en annen lyd.

Selv vil han ikke si noe om interessen fra RBK.

— Det har jeg ingen som helst kommentar til. Jeg trener fortsatt Norges U21-lag, og det er den jobben jeg har per i dag, 7. desember, sier Hansen.

Erfaren trener

«Perry» ble forfremmet til hovedtrener i Rosenborg da Ola By Rise måtte gå etter 2004-sesongen. Men etter 33 kamper i sjefsstolen, trakk han seg i august 2005. Siden førte han Aalesund opp i eliteserien på første forsøk, før han var hovedtrener for GIF Sundsvall fra 2007-2008. Deretter tok han over Ranheim foran 2009-sesongen, og ledet laget til opprykk til 1. divisjon på første forsøk. Etter en sterk femteplass året etter, ga han seg for å ta over Norges U21-landslag. Etter enkle grunnleggende RBK-prinsipper tok han laget til EM i Israel 2013. Den siste tiden har Perry vært i sluttforhandlinger med fotballforbundet om en forlengelse av kontrakten. Nå må Nils Johan Semb etter all sansynlighet se seg om etter en ny sjef for Norges håpefulle.

Ifølge Adresseavisens kommentator Kjetil Kroksæter fremstår Per Joar Hansen som «en sterk ledertype, som kjenner de beste sidene ved Rosenborg og kulturen på Brakka».