Mohamed ”Moa” Mahnin har vært på MFK-trening den siste uken. Mohamed ”Moa” Mahnin har vært på MFK-trening den siste uken. Foto: Erik Birkeland.

Mohamed (23) herjet med Molde i cupen. Nå er han invitert på prøvespill av Solskjær.

Grorud-spiller trener med MFK denne uka.

Den siste uka har Mohamed ”Moa” Mahnin vært å se på MFK-trening. Groruds midtbanespiller var kanskje banens beste da Grorud imponerte mot Molde i cupen tidligere i år, til tross for at det til slutt endte med tap for Oslo-laget.

MFK-manager Ole Gunnar Solskjær uttalte til Rbnett etter kampen at det var Grorud som fortjente å vinne kampen, og kristiansunderen ble tydeligvis ekstra imponert over ferdighetene til den talentfulle 23-åringen.

– Han var veldig god i den kampen. ”Moa” er en fotballspiller etter mitt hjerte. Han er teknisk god, og gjør gode valg. Nå har han vært her ei uke, og så blir det vil til at vi ser ham i løpet av høsten igjen. Grorud spiller kamp i helga, men de var så greie og lot han få trene med oss denne uka. Så da har han blitt litt mer kjent med oss, og vi litt mer med ham, forteller Solskjær til Rbnett.

Mohamed Mahnin i aksjon mot Molde i cupen tidligere i år. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Ikke aktuell ennåSolskjær slår fast at det ikke er aktuelt med en overgang i denne omgang, men at Mahnin er en spennende spiller å følge.

– Vi har veldig mange midtbanespillere selv nå. Men hvem vet? Det kan jo gå noen ut herfra, og da åpner det seg en mulighet, sier Solskjær.

Mahnin har tidligere spilt for Skeid og Bærum, men har vært Grorud-spiller siden 2014. Laget ligger på sjetteplass i sin 2. divisjonsavdeling.

– Det er mange gode 2. divisjonsspillere rundt omkring i Norge. Tar du vare på sjansen, og skifter litt på treningshverdagen er det ikke så langt opp til nivået vi er på. I alle fall ikke for et slikt talent, sier Solskjær.