Molde kom tilbake og slo Grorud 3-2, men romsdalingene var lenge i trøbbel.

– Det ble en veldig spennende kamp. Vi må bare være ærlig og innrømme at de spilte oss rundt til tider. De var bedre enn oss og fortjente å gå videre, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke.

– De hadde de største sjansene, de hadde ballen mest og på det andre målet deres er vi helt utspilt, fortsetter han.

Han var imponert over det 2.-divisjonslaget Grorud presterte.

– Det er ingen enkle kamper i cupen, sa Molde-treneren.

Moldenserne vant cupen både i 2013 og 2014, men denne gangen måtte MFK jobbe lenge med å stoppe Grorud i Oslo.

Grorud skapte spenning på slutten

Først etter 67 minutter sendte Mohamed Elyounoussi storfavoritten opp i 2-1. Det skjedde på en straffe. Pape Paté Diouf økte til 3-1 noen minutter senere.

På tampen av kampen reduserte Grorud til 2-3. Dermed var det en viss spenning i sluttminuttene, men 2.-divisjonslaget fra Oslo øst klarte riktignok aldri å utligne, og Molde vant til slutt 3-2. ## Kampfakta:

Grorud – Molde 2-3 (1-1)

1307 tilskuere

Mål: 1-0 Mesüt Can (str. 28), 1-1 Sander Svendsen (32), 1-2 Mohamed Elyounoussi (str. 67), 1-3 Pape Paté Diouf (72), 2-3 Fisnik Kastrati (80).

Dommer: Henrik Andreas Grenå Pettersen, Gresvik.

Gult kort: Pape Paté Diouf, Molde.

Molde (4-4-2): Andreas Linde – Kristian Strande (Isak Ssewankambo fra 77.), Joona Toivio, Vegard Forren, Knut Olav Rindarøy – Harmeet Singh (Fredrik Aursnes fra 46.), Thompson Ekpe, Eirik Hestad (Mohamed Elyounoussi fra 46.), Agnaldo – Pape Paté Diouf, Sander Svendsen.