MFK måtte virkelig slite for å karre seg videre i cupen. Grorud bød opp til dans, og det var ikke mulig å se at to divisjoner i utgangspunktet skilte lagene.

Tidvis spilte faktisk Grorud ball i hatt med MFK, og skapte flere store sjanser. Det var derfor ingenting å si på at Mesut Can sendte hjemmelaget i ledelsen fra krittmerket etter en knapp halvtime.

Spenning helt inn

Et kanonskudd fra Sander Svendsen sørget for at lagene gikk til pause med 1-1, men etter hvilen fortsatte Grorud å skape trøbbel for Molde.

Innbytter Mohamed Elyounoussi sendte Molde i føringen på straffespark etter at Kristian Strande ble felt, og Pape Pate Diouf banket inn 3-1-ledelse midtveis i andre omgang.

Fisnik Kastrati sørget for neglebiting blant MFK-supporterne med sin redusering ti minutter før slutt, men Molde holdt ut og sikret avansement med 3-2-seier.

Solskjær roste Grorud

MFK-manager Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med avansementet, men var svært imponert over det motstanderne greide å utrette foran 1300 tilskuere.

– Det ble en veldig spennende kamp. Vi må bare være ærlig og innrømme at de spilte oss rundt til tider. De var bedre enn oss og fortjente å gå videre, sier Solskjær.

– De hadde de største sjansene, de hadde ballen mest og på det andre målet deres er vi helt utspilt, fortsetter han.

Selv om Grorud hadde de fleste, hadde også Molde sine muligheter. Blant annet banket Joona Toivio et frispark i tverrliggeren tidlig i andre omgang.