MOLDE (Rbnett): AIK-spissen Fredrik Brustad har signert med Molde. Det var Expressen som først meldte om forhandlingene tirsdag. Etter det Romsdals Budstikke forstår blir 26-åringen presentert i løpet av torsdagen.

AIK-spissen har signert en 3,5 års avtale med Molde FK.

Angrepsspilleren Fredrik Brustad var i Stabæk i tre år, før han etter sesongen 2014 dro til AIK i Sverige. Etter 1,5 år i AIK, bestod han torsdag den medisinske testen og er nå klar for Molde.

— Det føles veldig bra, jeg er veldig fornøyd med det. Jeg er glad for at Molde ville ta meg inn å gi meg en sjanse her, sier han ifølge en pressemelding fra Molde Fotballklubb.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær sier følgende om signeringen:

— Vi er veldig glade for å ha signert Fredrik for Molde FK. Han er en spiller vi har hatt øynene opp for i flere sesonger. Med sin fart, hodestyrke, gjennombruddskraft og ikke minst erfaring fra en storklubb som AIK vil han tilføre laget mye, sier han.

— Jeg er en typisk bakroms-spiss, jeg liker å løpe og å bruke fysikken min, sier Brustad.

Molde spilte treningskamp mot AIK på treningsleiren i Dubai, og Solskjær la godt merke til Brustad der:

— Vi spilte mot ham i Dubai i februar og han viste prov på hvor mye han har utviklet seg i løpet av tiden i Sverige. Han er en spiller som utfyller de mange unge spennende spillerne vi allerede har her i gruppa, sier Solskjær til moldefk.no.

Fredrik Brustad scoret 22 mål på 94 kamper for Stabæk fra sommeren 2011 ut 2014-sesongen. Han har ikke lykkes i Allsvenskan og fått lite spilletid i AIK.

Den 190 centimeter høye angriperen erstatter Fredrik Gulbrandsen som sannsynligvis forlater MFK i sommer.