Det melder den belgiske avisen Het Nieuwsblad.

Den andre treneren som nevnes av avisen er franske Paul Le Guen, som tidligere har hatt treneransvaret i blant annet Paris Saint-Germain og Lyon.

Solskjær har kontrakt med Molde fram til 2018, men ifølge Het Nieuwsblad har Solskjær en klausul i kontrakten, som gjør at 43-åringen kan forlate Molde hvis noen konkrete vilkår innfris. Det er uklart hva slags vilkår dette er snakk om.

Nordmøringen har alltid hatt ambisjoner om å bli trener i utlandet. I fjor sa han imidlertid at han ser for se å bli i Norge i mange år fremover – etter det mislykkede oppholdet i Cardiff.

Kan i Molde i mange år

– De ni månedene i Cardiff var veldig god læring. Jeg kommer tilbake som bedre trener og coach. Forrige gang var jeg hundre prosent sikker på at jeg skulle til Premier League. Denne gangen har jeg flyttet hjem med familien. Og da tror jeg at jeg blir en bedre trener, når jeg tenker at her kan jeg bli i 10-15 år, sa Molde-sjefen podkasten til TV 4-profilen Olaf Lundh.

– Du kan bli i Molde i 10-15 år? spurte Lundh.

– I hodet mitt er ikke lenger målet å dra til Premier League, det er å utvikle spillerne mine og bygge klubben videre.

Solskjær borte fra dagens trening

Het Nieuwsblad har snakket med Solskjærs agent, Jim Solbakken, men han ville ikke kommentere ryktene.

Ole Gunnar Solskjær var ikke til stede under onsdagens trening på Aker stadion, men det skal ikke ha noen sammenheng med spekulasjonene rundt jobben i Anderlecht.

— Ole Gunnar er sjuk og befinner seg hjemme i Kristiansund, sier medieansvarlig Per Lianes i Molde Fotball til Rbnett.

(NTB/Romsdals Budstikke)